رفتن به محتوای اصلی

اسرائیل پاسخ به تهدیدات موشکی حزب الله را بررسی می‌کند

تا کنون، بازدارندگی در مرزهای شمال اسرائیل برقرار بوده‌است؛ ایران برای «نبرد تا آخرین نفس» در سوریه آماده است؛ چرا اردوغان در مورد کردهای سوریه به پوتین سخت نمی‌گیرد؟

Israeli soldiers evacuate their comrade, playing the role of an injured person, as they drive past a Hezbollah flag during a combined forces drill in Shizafon military base, near Eilat in southern Israel June 7, 2016. REUTERS/Amir Cohen  - RTSGDEV

آیا اسرائیل به ارتش لبنان حمله می‌کند؟

به گزارش بن کسپیت، "بخش مهمی از سخنان آویگدور لیبرمن، وزیر دفاع اسرائيل در روز هفتم مارس در واشنگتن در مورد جنگ در لبنان بود که می‌تواند هر لحظه رخ دهد. به گفته منابع عالی رتبه دفاعی اسرائیل این جنگ، اگر رخ دهد، کاملا متفاوت از جنگ پیشین خواهد بود. از نظر آنها این جنگ باید کوتاه‌تر باشد و در واحد‌های زمانی کوتاهتر توان اعمال قدرت تخریبی بیشتری را داشته باشد."

کسپیت در ادامه می‌گوید لیبرمن معتقد است از زمان جنگ سال ۲۰۰۶، "تفاوت بین ارتش لبنان و نیروهای حزب‌الله در چند سال گذشته به میزان قابل توجهی کمرنگ‌تر شده است. درست همانطور که تفاوت بین حزب‌الله -که در سطح سیاسی هم فعالیت می‌کند- و دولت حاکم لبنان کمتر شده‌است. نیروی دفاعی اسرائیل عملکردش را بر اساس این فرض برنامه ریزی کرده، که در جنگ آینده ارتش لبنان تحت فرماندهی حزب الله علیه اسرائیل نقش فعالی ایفا خواهد کرد. … تفاوت دیگری که در کارزار نظامی آینده انتظار آن می‌رود تفاوت در توازن ترور است. بر خلاف جنگ پیشین که توان تخریبی حزب‌الله در مقابله با اسرئیل محدود بود، امروز حزب‌الله می‌تواند ضربات موثری را به هر نقطه اسرائیل که می‌خواهد وارد کند."

به نوشته کاسپیت، "اسرائیل آگاه است که در حال حاضر هیچ پاسخ واقعی به تهدیدات موشکی حزب‌الله ندارد. این بدان معنی است که تنها گزینه برای اسرائیل حمله‌ای آنی، سهمگین و خشن به تمام زیرساخت‌های حیاتی لبنان است. همان چیزی که مقامات ارشد و فرماندهان نظامی اسرائیل در دهه گذشته آنرا «باز گرداندن لبنان به عصر حجر» توصیف کرده‌اند."

SUBSCRIBER EXCLUSIVE

Continue reading this exclusive analysis

Original reporting and analysis unavailable elsewhere. Subscribe to AL-MONITOR to read this story and access everything we publish