رفتن به محتوای اصلی

بروز اختلاف میان جمهوری‌‌خواهانی که نمی‌توانند سیاست پسا برجام را ترسیم کنند

تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی پس از مشورتی محدود با نمایندگان کنگره، شرایط را برای ایجاد اتحاد حول یک برنامه راهبردی قانون‌گذاری در حزب خودش سخت‌تر کرده است.
U.S. Representative Michael McCaul (R-TX) arrives at Trump Tower to meet with U.S. President-elect Donald Trump in New York, U.S., November 29, 2016.   REUTERS/Mike Segar - RC17792FFC10
خواندن در 

تعدادی از جمهوری‌خواهان سرشناس در روزهای گذشته به طور واضح گفته‌اند که کاخ سفید، ایالات متحده را با خروج تک‌محورانه از توافق هسته‌ای در شرایط انزوا قرار داده است. بقیه اما نگاهی تندرو را دنبال می‌کنند و تحریم‌هایی جدید را خواستار شده‌اند -  حتی خواهان جنگی جدید برای تقابل با جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی‌اش در تمام خاورمیانه هستند.
 

مایکل مک‌کال، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان از تگزاس و رئیس کمیته امنیت سرزمین مجلس نمایندگان که خوستار تصویب مجوزی برای استفاده از نیروی نظامی علیه جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی شیعه‌اش در سراسر منطقه خاورمیانه شده است، گفت: «ما الان با دشمن جدیدی روبه‌رو هستیم که بیشتر پایگاهی شیعی دارد تا سنی.»
مک‌کال به المانیتور گفت: «این دیگر القاعده یا داعش نیست، تهدیدی است از سوی جمهوری اسلامی و الان حضور خود را به عراق، سوریه، لبنان، غزه و یمن کشانده‌اند. [این مجوز] تنها یکی از راه‌های کنگره [برای مقابله با حضور گسترده نظامی نیروهای وابسته به جمهوری اسلامی در منطقه] است.»
 

Access the Middle East news and analysis you can trust

Join our community of Middle East readers to experience all of Al-Monitor, including 24/7 news, analyses, memos, reports and newsletters.

Subscribe

Only $100 per year.