آیا رئیس جمهوری بعدی آمریکا، توافق هستهای را پاره خواهد کرد؟
تمامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خشم خود را نسبت به سیاستهای ایران ابراز داشتند اما تنها کاندیداهای دموکرات بودند که از برجام پشتیبانی کردند.
فارغ از این که چه کسی در سال ۲۰۱۷ به کاخ سفید راه خواهد یافت، دل ایرانیها به احتمال قوی برای دوران ریاست جمهوری باراک اوباما تنگ خواهد شد.
در حالی که تمامی کاندیداهای حزب دموکرات از توافق اتمی با ایران که در دولت اوباما به امضاء رسید، حمایت کردهاند، هیلاری کلینتون، نامزد پیشتاز آنان و وزیر خارجه سابق، ایران را به دلیل «ادامه سیاستهای خصمانهاش»، در مقام دوم لیست موارد آزارنده در خاورمیانه طبقهبندی کرد. جمهوریخواهان دیدگاه منفیتری دارند. تد کروز، سناتور تگزاس و کاندیدای پیشتاز در انجمن حزبی آیووا، گفته که اگر به ریاست جمهوری انتخاب شود، در نخستین روز ورود به کاخ سفید، توافق موسوم به «برنامه جامع اقدام مشترک» [برجام] را دور خواهد انداخت.
آنچه در پی میآید، موضع هفت کاندیدای اصلی درباره ایران است:
دونالد ترامپ